U PROEFT ONZE PASSIE…

Voorverpakte en dagverse charcuterie als extraatje

Bakkerij Gregor verkoopt smaakvolle charcuterie in Schriek, bovenop zijn overheerlijke broodbereidingen, vlaaien en patisserie.

Voorverpakt of vers

Bij Bakkerij Gregor vind je een ruim assortiment aan voorverpakte of vers te versnijden charcuterie. Of je nu zin hebt in een slaatje krab, curry, garnaal of een vleessalade, bij Gregor en Sandra vind je het allemaal. Ook fijnkost mag je hier in het aanbod verwachten van salami tot worst of bijvoorbeeld hesp. Dit geeft je de kans om naast je brood of pistolets ook onmiddellijk beleg bij te voorzien. Dat betekent dus thuiskomen én onmiddellijk genieten!

Bestelling voor een etentje

Plan je een etentje met vrienden of familie en wil je graag een assortiment van broodjes combineren met fijne vleeswaren? Laat dan een schotel samenstellen door Bakkerij Gregor. Alles is dagvers en de broodbereidingen komen uit het eigen atelier. Je kan zelf beslissen welk assortiment je graag voorschotelt aan je gasten of suggesties vragen aan het team van de bakkerij. Maar één ding is zeker, met de producten van Bakkerij Gregor word je feest een absoluut succes!